Saturday, September 12, 2009

Dette går veien

De rød-grønne fører an i innspurten fram mot valget på mandag. Alle sofavelgere, nå må dere stå opp! Vi skal verne om det norske velferdssamfunnet. Viktig blir det også å sørge for at Lofoten vernes mot oljeutbygging. En fortsatt rød-grønn regjering med SV som vaktbikkje er garantien mot oljeutvinning i dette sårbare og viktige naturområdet. Gi derfor din stemme til SV.

Du som er opptatt av Frp og Høyre sine lovnader om mindre skatt: Tro ikke på alt du hører, de er kun ute etter å senke skattene til de som har mye fra før.

Du som er opptatt av at vi skal ha et stabilt og trygt samfunn videre også: Stem rød-grønt. En stemme til Frp er en stemme til et parti som vil investere i atomvåpen, det er også en stemme til et parti som vil tilbake til det Bush sto for i politikken. Med Obama som ny president i USA har verden fått en ny vår. Da skal ikke vi i Norge gi vår stemme til et parti som hyller det USA,s velgere valgte bort. Den norske modellen har blitt sett opp til i mange land, vern om den. Gi oss ikke et kaldere samfunn basert på egoisme og utnytting av de ressursvake i samfunnet.




No comments:

Post a Comment

Velkommen

En blogg om aktuelle saker i media.