Monday, September 7, 2009

Usmakelige Siv

Erna,s opptreden i media er langt mere tillitvekkende enn Siv som innehar en mimikk som både er fjollete og direkte frekk overfor de hun samtaler med. Er virkelig forståelig at hun scorer så lavt på spørreundersøkelser om statsminister. Denne kvinnen burde aldri innehatt en sentral posisjon i norsk politikk.

Ellers er det på tide at Høyre står fram og velger sine venner. De siste meningsmålingene viser faktisk at Høyre, Venstre og Krf kan være et regjeringsalternativ.

Forøvrig viste NRK sin dokumentar i gårsdagens Dagsrevy at Frp har punkter på sitt partigrogram som ikke er forenlig med det norske samfunnet som vi kjenner det, og et Norge som våre partnere i globale organisasjoner som FN kjenner. Frp har en skremmende moral, selv produksjon av atombomber er det greit å investere i. Og med Morten Høglund som en framtidig utenriksminister vil Norge totalt miste sin internasjonale troverdighet.

I kveld var det miljødebatt i NRK 1. Positivt var det at Venstre og SV så helt tydelig var enige om at Lofoten og Vesterålen bør skjermes for oljeutvinning, Jens var lite meddelsom, men innså at tiden ennå ikke er moden for åpne dette området for oljeutvinning. En fortsatt rød-grønn regjering med SV som vaktbikkje vil forhindre oppstart i neste regjeringsperiode.

Posering ble krangel

No comments:

Post a Comment

Velkommen

En blogg om aktuelle saker i media.