Monday, September 14, 2009

Frp lyver

Norsk Folkehjelp sier Frp lyver angående asylsøkere og lovløshet. De har rett. Dette har vi dokumentasjon på, UDI gjengir tall de har fått fra politiet på dette. Av de 44 overfallsvoldtektene i Oslo i år er det kun en person av de identifiserte som er asylsøker.

Denne manipuleringen med tall og skremselpropaganda fra Frp er selvsagt en bevisst handling for å komme i regjeringsposisjon.

Siv Jensen og Frp sin virksomhet har tidligere vært i søkelyset på grunn av rasistiske holdninger. De siste dagers uttalelser fra denne leiren må da utvilsomt være i det minste i grenseland i forhold til det som i følge loven er ulovlig, nemlig rasistiske ytringer.

Gjør din plikt i dag. Vær med å bygge et samfunn basert på gjensidig respekt, lovlydighet, solidaritet og varme. Stem SV.

4 comments:

  1. Er ganske feil det du sier der!
    Av alle 109 overfallsvoldtekter siden 1995 så har samtlige blitt begått av muslimske menn.

    Selv om ikke alle har vært asyl søkere så er dem fortsatt muslimer..

    ReplyDelete
  2. Prøv nå holde deg til saken. Du kommer med en udokumentert påstand som ikke tilbakeviser noe av det som jeg har skrevet.

    Ni av ti dømte for seksualforbrytelser hadde norsk bakgrunn, det viser statistikk fra SSB.

    ReplyDelete
  3. Tror ikke på noen av dere: 1 av 44 er for lite, mens 109 av 109 er svartmaling.

    Og det er en stor feil i hovedinnlegget, det står stem SV.

    Det stemmer bedre med KrF.

    ReplyDelete
  4. Les "Ranere med verge i retten" her på vg siden.. Og det han Petter Eide sier.. Putt inn jøder i stedet for asylsøkere så er dette for langt, det er usaklig. Hun sa asylsøkere. Og jeg er helt enig! Det er noe alvorlig galt!

    ReplyDelete

Velkommen

En blogg om aktuelle saker i media.